Tips voor Kerstkado’s

Geplaatst in: Nieuws

5 Tips voor leuke Kerstkado’s

Het is bijna Kerst. Zal de Kerstman weer leuke kado’s onder de boom leggen? Wij van informatieoverelektrischefiets hebben een paar leuke kado’s gevonden ter inspiratie.

Tip 1 Fietsvlag K3

Leuke fietsvlag voor op de kinderfiets. Op de vlag van Studio 100 staat de meidengroep K3 afgebeeld.

Vrolijk en veilig
Deze fietsvlag maakt van elke kinderfiets een vrolijke fiets. De vlag dient niet alleen als decoratie, maar is ook effectief als het gaat om veiligheid. Met een veiligheidsvlag valt uw kind namelijk meer op in het verkeer.

75% korting op Nietverkeerd fietstassen

Tip 2 Hippe zijwieltjes

Dankzij deze TIKKENS LED Zijwieltjes leert uw kind in geen tijd om zelfstandig te fietsen. Dankzij de ingebouwde LED’s tijdens het rijden, verhoogt dit de interesse van uw kind om te leren rijden en bovendien ook de veligheid. Geschikt voor fietsen met wielgrootte 12 tot en met 20 inch. Eenvoudig te monteren! In verschillende kleuren beschikbaar.

Tip 3 Windjack

In deze tijd van het jaar komt regen vaker voor dan we willen. In combinatie met wat wind kan je het toch al snel koud krijgen. Dit lichte windjack vouw je eenvoudig in je achterzak en in geval van een buitje is deze ook waterafstotend. Het windjack weegt maar 36 gram (M). Beter voorkomen dan genezen.

Tip 4 Fietsmand voor dieren

Wil je je trouwe viervoeter ook meenemen op je fiets. Kijk eens naar dit rieten fietsmandje met draadkap en bevestigingssysteem voor bagagedrager. Laat uw hondje lekker meekijken en genieten tijdens de fietsritjes met zijn baasje. De draadkap zorgt ervoor dat uw hond niet uit de fietsmand kan springen. Let goed op of deze past op je elektrische fiets.

Tip 5 Fietscomputer

PURISME IN HET GROOT. De PURE 1 is de purist onder de fietscomputers. Zo puristisch de PURE 1 is wat betreft de functies, zo luxueus is hij in het gebruik. Het zeer grote display toont in drie regels altijd gelijktijdig de snelheid, de afstand en
de rijtijd. We begrijpen dat Strava, Endomundo top apps zijn, maar het is wel fijn als je terwijl het fietsen als info krijgt.  

Ook interessant voor jou:

Deel bericht
Volgen FerenczE:
Blogger, liefhebber van (elektrische) fietsen en vooral bezig met dingen waar ik energie van krijg. #staysave #stayhome
Laatste berichten van