Fiets Sinterklaas 5 leuke cadeaus

Geplaatst in: Nieuws

5 Tips voor leuke Sinterklaascadeaus

Sinterklaas is weer in het land! Het beloofd weer een groot feest te worden voor alle kinderen. Maar nu moet de Sint op zoek naar leuke cadeaus voor in de schoen of voor 5 december. Wij van informatieoverelektrischefiets hebben een paar leuke cadeaus gevonden voor de Sint.

Tip 1 Spaakverlichting

Maak van je fiets een hippe gekleurde fiets. Helemaal in deze donkere dagen is het nog extra veilig ook! Dit LED snoer bestaat uit 20 gekleurde LED’s. Je kan kiezen of je ze wil laten knipperen of continue branden. Hiermee maak je kleine helemaal de blits in deze donkere dagen.

Tip 2 Afneembare fietstas

Wil je niet aan vaste fietstassen op een fiets, bekijk deze hippe tas dan eens. Deze zwarte tas bevestig je makkelijk aan de bagagedrager van je fiets of hang je gewoon over je schouder met de afneembare schouderband. Deze grijze shopper is niet te zwaar, niet te groot en toch ruim (maar liefst 14 tot 16 liter) en sterk genoeg om flink wat spulletjes of boodschappen in mee te nemen.

Tip 3 Spaakreflectoren

Wil je het niet te bont maken met allerlei verlichting op je fiets, dan zijn de “ouderwetse” spaakreflectoren misschien iets voor jou. Geen last van lege batterijen. Deze reflectoren doen het gewoon altijd. Hoe veilig is dat?! Ze zijn ook nog in verschillende kleuren te verkrijgen. Als dit geen leuk schoencadeau meer is, dan weten wij het ook niet meer 😉

Tip 4 Fietshelm kind

Veiligheid voor alles, althans dat vinden we bij informatieoverelektrischefiets Zeker als het om de kleine gaat. De Sint weet dat ook als geen ander. Begint je kleine net met fietsen dan is een leuke fietshelm een mooi cadeau, toch Sint? Ze zijn er in het roze en blauw.

Tip 5 Fietsspiegel

Eerder hebben we een artikel geschreven over fietsspiegels en hoe deze de veiligheid kunnen vergroten terwijl je fietst. Het lijkt iets voor de ouderen (al denken we dat zij er nog meer baat bij hebben), maar niets is minder waar. Met een spiegel krijg je veel sneller en makkelijk overzicht van wat er rondom je heen gebeurt. Ideaal Sinterklaascadeau toch?

Ook interessant voor jou:

Deel bericht
Volgen FerenczE:
Blogger, liefhebber van (elektrische) fietsen en vooral bezig met dingen waar ik energie van krijg. #staysave #stayhome
Laatste berichten van